Ota kaikki irti iPhonestasi

Löytyi taskustasi sitten uusin lippulaivamalli, tai vanhempi versio iPhonesta, sen käyttömukavuutta on helppo parantaa erilaisten lisävarusteiden avulla. iPhonelle tarkoitetut tarvikkeet niin suojaavat puhelintasi kuin auttavat saamaan sen ominaisuuksista kaiken irti.

Suojakuoret

Vuonna 2016 tehdyn tutkimuksen mukaan joka neljäs suomalainen hajottaa puhelimensa vuosittain l eikä tahti tästä ole ainakaan hidastunut! iPhone on kuitenkin helppo suojata laadukkailla suojakuorilla sekä panssarilasista tehdyllä näytön päälle asetettavalla kalvolla. Näin vältät lasin vaihdot lähes takuu varmasti!

Kuulokkeet

Puhelin on taskussa kulkeva viihdekeskus, jolla voit kuunnella musiikkia, pelata pelejä sekä katsoa elokuvia missä vain ja koska vain! Jotta viihdekeskuksesi käyttö olisi sinun lisäksesi mukavaa myös kanssaeläjille, ovat hyvät kuulokkeet jokaisen hankintalistalla. Moni valitsee Applen omat AirPodit, mutta todellisuudessa vaihtoehtoja on paljon, ja myös moni huokeampi malli on erittäin laadukas.

Hyppää virtuaalitodellisuuteen puhelimesi avulla

Virtuaalilasit kehittyvät tällä hetkellä kovaa kyytiä. Apple on lupaillut omia lasejaan lähitulevaisuudessa, mutta niitä odotellessa markkinoilta löytyy jo useita lompakolle sopivia vaihtoehtoja testiin. VR teknologian avulla voit katsella 3D elokuvia kotisohvaltasi tai sukeltaa syvemmälle peleihin kuin koskaan! Erilaiset tarvikkeet iPhonelle tuovat siis puhelimellesi sekä lisää ikää, että auttavat saamaan siitä esiin aivan uusia ulottuvuuksia. Lisävarusteiden avulla voit myös mm. helpottaa puhelimen käyttöä autoillessa, sekä esimerkiksi pitää sen puhtaana. Sukella siis Iphonetalon sivuille ja löydä mahtavia lisävarusteita iPhone -puhelimelle.