Lue tämä, jos haluat tietää miten saat otettua upeita kuvia iPhonellasi!

Jokainen varmasti on ollut tilanteessa, jossa iPhonella otettu kuva on tärähtänyt, valotus on riittämätön tai sitä on jopa liiaksi. Montako kertaa olet virittänyt puhelinta hyvään asentoon milloin kirjan, milloin kahvipaketin avustuksella?

Tiedän – minä myös. Parhaat tuotteet tähän tarpeeseen ovat ammattitasoinen teline ja valo, nämä kaksi asiaa eivät maksa omaisuuksia, mutta tuovat kuviin ammattimaisen tason. Olitpa sitten bloggaaja tai harrastekuvaaja, näistä on sinulle erittäin paljon hyötyä ja iloa! Kokeilehan myös näitä vinkkejä!

Haluatko ottaa ammattilaistasoisia kuvia iPhonellasi?

Tuntuuko sinusta, että ottamasi kuvat eivät hyvästä kamerasta huolimatta vastaa sitä mitä haluat? Vilkaise tätä. Laadukkaita tarvikkeita löytyy kaupoista moneen tarpeeseen, olitpa sitten ammattilainen tai harrastelija. Ehkä haluat aloittaa kuvaamisen tai videoiden tekemisen, mutta et tiedä, miten tehdä se laadukkaasti tekemättä turhia hankintoja – apua löytyy siihenkin. Telineet ja valot ovat avainasemassa luodessa kuviin värimaailmaa ja laadun tuntua. Tunnelmalliset potretit kynttilänvalossa tai vaikka kirkkaana päivänä otetut luontokuvat saavat uutta eloa oikeanlaisilla laadukkailla tarvikkeilla.

Laadukkaiden kuvien ottaminen iPhonella on helppoa!

Laadukkaat ja helppokäyttöiset työvälineet ovat kätevä ja kustannustehokas tapa nostaa kuvaaminen puhelimella uudelle tasolle. Vaikka puhelimesi kamera ei olisi paras mahdollinen, on muutamilla pikku vinkeillä helppo nostaa kuvien tasoa. Reissussa ollessa kuvaamisen tulisi myös olla vaivatonta, jotta itse matkasta saisi mahdollisimman paljon irti. Kurkkaa täältä vinkit reissussa kuvaamiseen ja nappaa parhaat vinkit tulevalle matkallesi. Myös erilaiset telineet ovat yhä suositumpia kotikuvaajienkin keskuudessa ja niitä on saatavilla monenlaisia, myös erilaisille pinnoille asennettavat versiot.