Kaikkea keittiöösi

Sanotaan, että keittiö on kodin sydän. Tämä sanonta varmasti myös pitää paikkansa. Vietetäänhän keittiössä paljon aikaa niin ruokaa valmistaen kuin siitä nauttienkin, joko yksin tai yhdessä. Tästä syystä keittiön tunnelma on tärkeä osa koko kodin ilmettä.

Koska me olemme kaikki erilaisia, niin ovat keittiömmekin, kuten joka vuosi saamme huomata Asuntomessujenkin tarjontaa tutkiessamme. Ja hyvä niin! Olisihan se tylsää, jos kaikki ihmiset – tai keittiömme – olisivat samanlaisia.

Muuttuva sisustus ja välineiden uusiminen

Keittiön astiat ja sisustus ovat asioita, jotka kaipaavat säännöllistä päivittämistä. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä pintoja uusimaan, vaan jo pienillä valinnoilla voi saada suuria muutoksia aikaan, esimerkiksi vaihtamalla pöytäliinan tai maljakon. On yllättävää, miten pienetkin asiat muuttavat kokonaisuutta. Uuteen astiastoon vaihdettaessa vaikutus yleisilmeeseen on jo todella suuri.

Joskus valintoja joutuu tekemään myös pakon edessä, oli syynä sitten lautasen putoaminen tai lapsen epäonnistunut saksienkäyttöharjoitus liian lähellä pöytäliinaa. Oli syy sitten mikä tahansa, ostosten tekemistä helpottaa se, että kaiken saa kätevästi samasta paikasta.

Uusi nimi, tuttu palvelu

Nimenä Fyrklövern ei välttämättä ole vielä kaikille tuttu, mutta nimen takaa löytyy tunnettu yritys. Suomeen kauppa tuli alun perin Apilanlehti-nimisenä, ja se onkin varmasti useimmille tuttu laajan postimyyntinsä ansiosta.

Otettuaan seuraavan rohkean askelen kansainvälisessä maailmassa Apilanlehti muuttui meilläkin Fyrklöverniksi, jotta se tunnettaisiin samalla nimellä kaikissa toimintamaissaan. Kannattaa tutustua Fyrklövernin laajaan astia- ja piensisustusvalikoimaan!